Majoitu mukavasti

majatalo-torppa-1majatalo-torppa-1-inside_1

Majatalo Torppa

100 € / yö /

120 € / yö /

Majatalo Torpassa on kaksi majoitushuonetta, kolmelle ja neljälle henkilölle. Lisäksi kumpaankin huoneeseen on mahdollisuus saada lisävuoteita. Torppa tarjoaa kodinomaista majoitusta, rauhallisessa ympäristössä. Torpan sisustus on haluttu säilyttää hirsiseiniensä ja puuhellojen ansiosta vanhanaikaisena.

pikku-torppapikku-torppa-inside_1

Pikku Torppa

180 € / yö /

Pikku Torppa on uusi 40 neliöinen hirsitalo, jossa on majoitustilaa kuudelle henkilölle (parivuode, kerrossänky, tilavalla parvella kaksi sänkyä). Lisävuode on myös mahdollinen. Unikon värein sisustetussa talossa on keittiö astioineen, takka, tv, wc ja suihku. Sauna sijaitsee viereisessä talossa.

kalastajan-kesahuoneDSC_4492

Kesähuone

80 € / yö /

Kesähuone tarjoaa hyvät unet ja aamulla heräät linnunlauluun. Kesäaikaan voit majoittua idyllisessä aitassa, jossa on kerrossänky, avattava vuode sekä parvimajoitus. Huoneessa on mikro ja vedekeitin sekä oma ulkoterassi. Suihku ja wc on viereisessä talossa.


Yleistä tietoa
majatalon majoituksesta


Majoitusten hintoihin sisältyvät raikkaassa kesäilmassa kuivatetut lakanat ja pyyhkeet.

Perinteinen, hyvät löytyt tarjoava suomalainen puusauna löytyy pihan ulkorakennuksesta sekä sähkösauna Majatalo Torpasta. Saunat ovat erikseen varattavissa.

Majoitusten lisäksi Majatalo Torppaa ja sen ulkoalueita voit varata juhlatilaisuuksiin, saunailtoihin sekä kokouksiin. Torpan rauhallisessa ympäristössä loihdit intiimin omannäköisen tilaisuutesi pienille ryhmille.

Majatalo Torpan pihapiirissä voit nauttia luonnon rauhasta, katsella ja kuunnella oravia, lintuja ja lepakoita. Grillipaikolla voit loihtia itsellesi makoisan kesäaterian tai pelata nurmella pihapelejä.

Grillikota 6-8 henkilölle on erikseen varattavissa. Sen sisällä voi viettää rentoja hetkiä ja nautiskella ruuan ohessa toisten seurasta.

Lapset viihtyvät myös hyvin Torpan isolla pihalla. Heidän ilokseen on leikkimökki sekä keinu. Kesäisin kanat Kieku, Kaiku ja Raiku kopsuttelevat pitkin nurmia – yöksi he menevät pihalla olevaan aitaukseensa.

Torpassa on ilmainen wifi sekä riittävästi parkkitilaa autoille. Tule ja viihdy.