Pikku Torppa

Pikku Torppa

Pikku Torppa on vuonna 2014 valmistunut Kuusamon hirsitalojen hirsimökki. Siinä on 40 neliötä. Majoittujia Pikku Torppaan mahtuu kuusi. Lisävuoteita saa tarvittaessa.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta. Pienemmässä huoneessa on kerrossänky ja toisessa on parisänky, hyllykkö, radio ja televisio.

Alakerran tupa on yhdistetty keittiö ja olohuone. Keittiössä on hella, mikro, astianpesukone ja jääkaappi. Astioita on noin kymmenelle henkilölle sekä lisäksi kattiloita ja pastinpannuja. Ruokapöytään mahtuu viisi henkilöä. Oleskelutilassa on avattava sohva, joka toimii tarvittaessa lisävuoteena.

Pikku Torpan yläkerrassa on tilava parvi, jossa on kaksi petiä. Parvi on suhteellisen korkea ja siellä on ikkuna, joka tekee parvesta valoisan. Useat majoittujat kertovat viihtyvänsä siellä ja kuulemma nukkuvat mielellään parvella.

Talossa on kylpyhuone, jossa on wc ja suihku. Viereisessä talossa on sähkölämmitteinen sauna. Piharakennuksessa on aito perinteinen puulämmitteinen pihasauna. Saunat voi erikseen varata erillistä maksua vastaan.

Pikku Torpan sisustuksen innoittaja on unikon kukka. Unikon kirkkaan punainen väri näkyy sisustuksessa. Sitä on käytetty kylpyhuoneen laatoituksessa, tauluissa, huonekaluissa, tekstiileissä ja astioissa.

Unohtaa ei saa myöskään talon sydäntä eli varaavaa takkaa, joka tarvittaessa antaa pehmeän lämpimän tunnelman majoittujille. Muuten mökissä on sähkölämmitys ja ilmanlämpöpumppu.

Talossa on oma pieni ulkoterassi ja näkymä pihalle, jossa myös Majatalo Torppa sijaitsee. Pihalla on terasseja, jotka ovat majoittujien käytössä. Terasseilla on mahdollista tehdä ruokaa hiiligrilleissä tai avotulella. Tai voit vaan istua ja nauttia raikkaasta ilmasta ja Suomen kesästä.

Piharakennuksesta löytyy myös muutamia pihapelejä.

Kalaisa Kymijoki on vain kahden kilometrin päässä Pikku Torpasta. Korkeakosken kalastuslaituri ja uudet upeat kalaportaat houkuttelevat kalastajia ympäri Suomea sekä Eurooppaa. Siikakosken kauniissa maisemissa on myös mahdollista perhokalastaa.

Kotkan keskustaan on 12 kilometriä, Karhulan moottoriurheilukeskukseen ja lentomuseoon on kolme kilometriä. Pikku Torppa sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa, jonka ympäristössä on hienot metsämaastot, joista kesäisin löytää marjoja ja sieniä. Talvella lähistöltä löytyy useita valmiiksi tehtyjä hiihtoreittejä.

4 hyvää syytä valita Pikku Torppa

Edullinen - Ei varausmaksua

Hallinnoi varauksiasi netissä

Kielivalikoimaan kuuluu 2 kieltä

Varaaminen on turvallista