Majatalo Torppa

Majatalo Torppa

Rauhallisessa maalaismaisemassa sijaitseva Majatalo Torppa tarjoaa kodinomaista majoitusta. Yläkerrassa on kaksi majoitushuonetta, jotka soveltuvat erinomaisesti ryhmä- ja perhemajoitukseen. Tilavassa vihreän sävyisessä neljän henkilön huoneessa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Sinisävyiseen kolmen henkilön huoneen saa joko kolme erillistä sänkyä tai parivuoteen ja yhden erillisen sängyn. Tarvittaessa huoneessa olevasta sohvasta saa lisävuoteen. Huoneessa on televisio ja takka. Yläkerran makuuhuoneissa on yhteinen wc- ja suihkuhuone.

Majoittujilla on käytössään alakerrassa sijaitseva keittiö, joka on täysin varusteltu. Astiat on noin parillekymmenelle henkilölle. Lisäksi keittiöstä löytyy kaikki ruoantekovälineet. Tiskikone, jääkaappi, hella, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin ovat kaikkien käytettävissä. Keittiön sydän on Porin Matti puuhella. Keittiön yhteydessä on hirsiseinäinen aamiaishuone, jossa on kaksi ruokailupöytää.

Eteisaulassa voi viettää vapaa-aikaa pelien, lukemisen tai tv:n parissa

Alakerrassa sijaitsee myös sähkölämmitteinen sauna ja kaksi suihkua sekä pukuhuone. Eri tilauksesta majoittujat voivat myös käyttää pyykinpesukonetta. Alakerrassa on myös toinen wc.

Talon edessä on iso terassi, joka on kesäisin ahkerassa käytössä. Siinä on mukava syödä aamiaista ja kuunnella linnunlaulua. Lisäksi Torpan hiiligrilliterassi sekä intialainen Kadai-pata-terassi tarjoavat ihanteelliset luonnossa sijaitsevat ruoantekopaikat. Pihalla oleva grillikota on myös erikseen varattavissa.

Pääasiassa Majatalo Torppa tarjoaa kodinomaista majoitusta ja elämyksiä hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta. Torppaa vuokrataan myös juhla- ja kokoustilaisuuksiin. Majatalossa on vietetty muun muassa syntymäpäiviä, polttareita, valmistujaisia kun kokouksiakin. Väkimäärältään majatalo sisätiloiltaan on ihanteellinen maksimissaan 20 henkilölle.

Kesällä Torpan pihalla asustaa kolme kanaa. Kieku, Kaiku ja Raiku toivottavat majoittujat tervetulleeksi Kotkaan.

4 syytä valita Majatalo Torppa

Edullinen - Ei varausmaksua

Hallinnoi varauksiasi netissä

Kielivalikoimaan kuuluu 2 kieltä

Varaaminen on turvallista